УЖАС! Това Преслава ли е?! (ФОТО)

321

Снимка от началото на кариерата на певицата втрещи форумци

Уникална снимка от началото на кариерата на фолк дивата Преслава втрещи фенове и форумци. Толкова различната и непознаваема Преслава не бихме я познали, ако за тази „находка“ не бяха алармирали колегите.

На фотоса, направен непосредствено преди кариерата на красавицата да започне да се изкачва стремглаво нагоре, виждаме едно шишкаво момиче в семпло облекло и коренно различно лице.

Нищо общо няма със себе си, пишат по форумите читатели, втрещени от невероятната разлика преди и сега. По всичко личи, че днес Преслава буквално от грозното патенце се е превърнала в красив лебед.

Естествено, за тази своя пълна промяна дивата дължи не само на така любимия за всички звезди Фотошоп, но и на пластичните хирурзи. Отдавна бяхме споменавали, че брюнетката е правила корекции на лицето си, но сега се виждат съвсем ясно. Изпълнителката днес има далеч по-изваяни и по-високи скули, а от шишкавите бузи няма и следа. Да не говорим за двойната брадичка, която е повече от очевидна на тази находка…

Преслава днес

А по въпроса за килограмите й, днес Преслава е в пъти по-слаба от това, което е била. Преси определено има с какво да се похвали за периода преди – сега, независимо от намесата на фотошоп и пластични хирурзи, за разлика от свои колежки, които вместо да се разкрасят заприличаха на чудовища.

А вие как мислите?

Коментирай


три + = 11

Новини от същата категория