ИЗНЕНАДВАЩО РАЗКРИТИЕ! Николета Лозанова има ромско потекло! Дали е от солариум ?

123

Сензационно разкритие е на път да преобърне представите за знойната красавица – Николета Лозанова. Изтекла информация от бивши съученици на НиЛо, твърди, че Лозанова е от ромски произход. Във форум пространството се подхвърлят хапливи коментари за плеймейтката, като я нападат да си признае, че е ромка.

Снимки НиЛо, от гимназията , накараха хората да се зачудят на мургавия й тен. На фотосите брюнетката излъчва типичен за ромите чар, а тъмната й кожа още повече засилва предположенията. За да разсее съмненията по повод потеклото си, плеймейтката сподели:

„Не съм ромка, просто прекалявам със солариума!“

Любопитни фенове установиха, че по време на ученическите години на Лозанова, солариумите не са били съвсем достъпни, както са сега.

Друг факт, който озадачава е името на майката на Николета. Дамата се казва Еридина , а произходът му определено не е български. По случайност или не, в ромския квартал на Пазарджик, има безброй Еридини.

Снимка на Еридина и бащата на Николета се оказа повод за постоянни спорове. Някои фенове писаха:

„Вижте го! На славянин ли ви прилича?“- описаха фотото форумци.

Освен всичко това, се спряга и мнение, че Лозанова и поп-фолк певецът Азис са си лика-прилика, тъй като и двамата са от ромски произход. Факт е , че в последните месеци, НиЛо и Азо са неразделни и скандализират обществото всеки ден.

Коментирай


9 × = четиридесет пет

Новини от същата категория