Кои са най-надарените певици в поп фолка

cici

Вижте кои са най-надарените фолк звезди

Силиконът пак е на мода в поп фолка, научи kliuki.bg. Родните фолк певици в момента направо се надпреварват, коя ще налее най-много кубици в деколтето. И въпреки призивите да изглеждат по-естествено, повечето от тях продължават да се тунинговат с надеждата, че по-щедрия бюст ще компенсира липсата на певчески талант.

Фолк певицата Джена определено е първенец по кубици в деколтето. Изпълнителката така се е тунинговала в последно време, че вече ще се пръсне. Дори феновете на брюнетката я призоваха да спре с увеличаванията на бюста. Резултатът — роклите на Джена само й станаха още по-тесни.

Чаровната фолк певица Преслава обаче не й отстъпва и на йота. При това брюнетката може да се похвали с чифт напълно естествени гърди. Нищо чудно, че колежките й я гледат толкова завистливо. Преси се радва не само на хубава фигура, но и радва феновете с напълно естествен и освен това доста пищен бюст.

Близката й дружка Галена пък дели третото място с колежката си Андреа. Трудно е да се каже, коя е посещавала по-често пластичните хирурзи, за да си налее поредния кубик в деколтето — блондинката или брюнетката.

Не можем да подминем и колежката им Джина Стоева, която се гордее също с щедрата си гръдна обиколка. За разлика от повечето си колежки обаче и тя не разчита на тунинг, а само и единствено на природата.

Коментирай


1 + шест =

Новини от същата категория