Какво не е наред с роклята на Кели Брук?

roklia

Роклята е твърде важна част от гардероба на всяка звезда. В делника тя може да е в стари джинси и смачкана тениска, но протоколното облекло изисква формите й да бъдат обгърнати от стилна дреха с необикновена, специално измислена кройка.

Звездите позират винаги, когато минават по червения килим: това е парад на вечерните рокли, които могат да накарат блясъка им да бъде още по-ярък. А могат и да ги направят за смях.

Закръглилата се напоследък Кели Бруксъщо позира в чудна рокля на червения килим преди премиерата на филма “Кит Лемън” в Лондон. 32-годишната актриса, която има и свои сполучливи дизайнерски опити, е ослепителна в прилепналата си сребриста рокля.

Елегантната дреха подчертава всяка секси извивка на разкошното й тяло. Застанала с лице към публиката, тя е възхитителна!

Но обърне ли се с гръб, работата става сложна. Гледката е, да кажем, странна. Лъскавата материя е обтегната от наедрелите форми на Кели, обтегната е някак неприлично! От кръста надолу върви тъмен ръб, който двусмислено разделя заобленостите й. Консервативните дами носят подобни рокли с подплата, а тук очевидно творческият замисъл е друг – подплата просто няма.

Ако появата на Кели в подобен тоалет е била със специален замисъл, остава неясно, неразбрано какъв точно е той. Ако пък става дума за недоглеждане /малко вероятно!/ или пропуск на техническия екип – чест й прави на Кели Брук, че изобщо не дала вид да е ядосана.

Макар че всъщност има за какво да се ядосва, гледайки снимките от лондонската премиера!

Коментирай


× 3 = осемнайсет

Новини от същата категория