Холивуд губи 500 млн долара от самоубийството на Тони Скот

tskot

Загубите от самоубийството на култовия режисьор Тони Скот възлизат вече на 500 милиона долара, съобщават медиите в САЩ. Блокирана е подготвителната работа на осем проекта, планирани от Скот за 2013 година. Спряно е довършването на други филми, чийто снимачен период е приключил.

Тони Скот е един от най-търсените режисьори в Холивуд, пише utro.ru Сред планираните му бъдещи филми бе и продължението на емблематичния “Топ гън”, отново с Том Круз в главната роля.

Самоубийството на Скот все още остава забулено в мистерия. Опровергана бе версията, че режисьорът е свършил със себе си заради неоперабилен рак на мозъка. Едно от предсмъртните му писма все още не е огласено и се предполага, че чрез него загадката ще бъде изяснена.

Междувременно пресата публикува информация, че очевидци са заснели с мобилните си телефони как Тони Скот скача от моста Винсънт Томас край Сан Педро, недалеч от Лос Анджелис. Няколко от тях дори са направили опити да продадат тези последни кадри на различни медии. Смъртоносният скок е записан и от камерите на търговския център, който се намира в съседство.

Мостът Винсънт Томас е известен като място, което самоубийците често избират за раздялата си със света. Там нееднократно е правил фотосесии и е снимал епизоди от филмите си и самият Тони Скот.

Коментирай


четири + 9 =

Новини от същата категория