Азис иска да играе в сериал

azis

Азис иска много пари, за да се снима в БГ сериали. Фолк звездата Азис сподели, че е получавал не една и две покани за роли в български сериали, но не са му харесали идеите.Въпреки това, певецът вярва, че в близкото бъдеще ще направи своя мечтан филмов дебют.

“Аз много обичам да играя, не че съм играл много, но все пак. Много бих искал да се снимам, но явно се притесняват от моя хонорар. Или пък от моя силен образ, който е наложен твърдо. И трябва да играя само себе си. Иначе каквото и да изиграя друго, то ще бъде нелепо”, казва изпълнителят на култовия хит “Напипай го”.

“Може пък някоя чужда телевизия вече да го прави! Но нямам право да говоря повече. Казвам само, че има една поговорка: Докато умните се наумуват, лудите се налудуват”, добавя Азо, намеквайки, че в скоро време ще го видим на екрана като артист.

За момента той е изцяло съсредоточен върху музикалните си изяви, които са доста успешни. Азис прави хит след хит и въпреки критиките за кючеклийските му парчета с леки текстове, той не смята да залага на по-сериозни песни занапред.

Коментирай


8 + девет =

Новини от същата категория