Райна сияе в прегръдките на нов любим

397688_300x0

Фолкпевицата Райна публикува във Фейсбук фотос, с който обяви новия си социален статус. На снимката македонското пиле направо сияе в прегръдката на непознат кавалер.

Почитателите на изпълнителката веднага заподозряха, че това е новата й любов. „Направо сияеш”, „Ослепителна си”, „Прекрасна си”, Наистина е по-различна усмивката, на влюбена жена, а?, са част от коментарите под снимката.

Певицата ревностно пази личния си живот от медиите. Фактът, че публикува подобен фотос в социалната мрежа, говори за нещо повече от приятелски отношения с мъжа, който я е прегърнал.

Райна твърди, че е успяла да преодолее любовта си към Коцето, който разби сърцето й. “Той е затворена страница в моя живот. В момента, в който разбрах за неговите забежки, Коцето стана минало за мен. В този момент от живота си разбрах, че никой не може да ти даде това, което не притежава. Прецених, че няма смисъл да възлагам някакви надежди, при положение че той не е човекът, който ще ми даде това, което искам”, коментира преди време раздялата с дългогодишното си гадже Константин, пише слава.бг.

Коментирай


1 + = две

Новини от същата категория