Азис изплака: Златке, ще те съдя

azis

Фолк певецът бесен за побоя, съди плеймейтката за 300 бона
Унизителният бой, който се разигра между плеймейтката Златка Райкова и фолк певецът Азис преди два дни в Слънчев бряг има продължение. Обиден, че го е ступала жена, изпълнителят смята да заведе съдебен иск на стойност 300 000 лева срещу плеймейтката.
Азис ще съди Златка Райкова за побоя.

Както „Клюки“ писа, сексапилната моделка Златка Райкова нанесе жесток побой върху певеца в заведение в Слънчев бряг. Новината за боя бе потвърдена и от рапъра Устата, който също е присъствал на сбиването. Пред вестник „Стандарт“, Устата признал, че бой е имало, а Софи Маринова се е намесила, за да разтърве двойката. “Имало е такъв инцидент, Софи Маринова е била там и е разтървавала Азис”, потвърди певецът.
Съществуват множество версии относно причината за побоя. Според двете най-разпространени Азис и Златка се сбили заради обидно изказване на певеца към гаджето й Камен Куката и за грубо отношение на изпълнителя към негов фен. Подробностите все още се изясняват, но Азис няма да остави нещата така, твърдят запознати. Певецът дори си е изкарал медицинско, за да удостовери следите от побоя, пишат от hotarena.net, цитирайки „Всеки ден“.

Самата Василка пази пълно мълчание по въпроса и все още не е коментирала случая на страницата си в социалната мрежа. Вместо това изпълнителят заблуждава всички, че е на почивка в Сен Тропе и се радва на морето. А фенове и форумци се чудят от срам ли мълчи Азис, или наистина се готви за съдебна битка с блондинката.

Коментирай


осем + = 15

Новини от същата категория