Слави гони Цветелина Грахич (Причината е СКАНДАЛНА, вижте)

1

Конфликтът, който от няколко месеца зрее в „Шоуто на Слави“, най-накрая ескалира и ще остави  Цветелина Грахич без работа.

Безбройните провинения на босненката очевидно са прелели чашата на търпението на Дългия, който категорично вече искал да се раздели с нея, и прекратяването на трудовите им отношения е въпрос на време, споделят пред „Всеки ден“ осведомени източници.

Проблемите между популярния шоумен и беквокалистката на „Ку-ку бенд“ започнаха още през пролетта, след като тя се загаджи с ромския изпълнител Кристиян Шаламанов. Момчето работи като кръчмарски музикант и покрай него певицата започна да си урежда т.нар. участия на черно, като заработените хонорари не отчита пред продуцента си Трифонов, както е по договор, нито пък ги обявява пред държавата.

Татуираната босненка на няколко пъти бе хващана от Слави, че пее по кръчми, но пред гологлавия шоумен тя се оправдавала, че не става дума за платено участие, а просто грабнала микрофона, за да изпее няколко песни и да се повесели.

Врял и кипял в шоубизнеса обаче, водещият на „Шоуто на Слави“ отказал да вярва повече на подчинената си и желаел да прекрати отношенията си с нея, след като получил сигнали, че певицата има самостоятелно уредени ангажименти по Черноморието ни, без да му отчита процента си по договор.

От своя страна Цветелина също негодувала от трудовите си и професионални отношения с Трифонов. Певицата вече се изморила да стои зад микрофона в „Ку-ку бенд“ и мечтаела за собствена звездна кариера, която шоуто не може да й предложи.

На няколко пъти Слави отказвал нейни участия, тъй като били през седмицата и тя не можела да пътува в провинцията заради ангажиментите си във вечерното шоу на Би Ти Ви. Босненката смятала, че предаването в частната телевизия по никакъв начин не й развива потенциала и е време тя да вземе бъдещето си в свои ръце.

hotarena.net

One Reply to Слави гони Цветелина Грахич (Причината е СКАНДАЛНА, вижте)

  1. Рубик казва:

    Ох, Слави вече и той се изчерпа милия, да вземе малко идеи от онзи сайт Генчо Гения май нещо беше

Коментирай


5 + две =

Новини от същата категория