Анелия била голямата любов на Жоро Инкасото (Банковият обирджия имал кратка афера с певицата)

1

Фолк дивата Анелия крие интимна връзка с един от най-популярните престъпници в България – Жоро Инкасото.

Чалга изпълнителката въртяла любов с обирджията Георги Енев, известен като Жоро Инкасото, информира в. „Всеки ден“.

Пловдивчанинът обра през 2012 г. цели 1,5 милиона лева от инкасо автомобил и за минути стана най-известният и издирван мъж в родината ни. Сега той лежи в затвора с 12-годишна присъда и да излезе, го чакат не само бившата му жена и щерка му, а и самата Анелия.

Фолк дивата познава Енев от времето, когато той бил рейнджър. Срещнали се в Пловдив преди години след нейно участие. Инкасото, който е добре изглеждащ мъж, успял да привлече вниманието на хубавата заралийка с голямото си самочувствие, а и с униформата си на войник.

Енев никога не е бил зле финансово, като рейнджър в Афганистан спечелил бая пара, а и родителите му са едни от богаташите в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Анелия и Енев имали кратка афера, която се ограничавала с тайни срещи, почерпки в заведения из Стария град и разбира се – много секс.

После обаче пътищата им се разделили и Жоро се съсредоточил върху това да си гледа семейството и детето. Анелия пък си хванала млад и богат любовник. Въпреки това двамата се виждали, когато тя пеела в Пловдив, и според техни близки чувствата помежду им така и не били изстинали.

Източници на „Всеки ден“ от пловдивския зандан дори коментират, че Енев получавал често писма от Анелия, в която тя изразявала подкрепата си и дори му обещавала, че когато излезе, макар и след повече от 10 години, тя ще го чака. „Вече ще бъдем възрастни и очукани от живота, но пък богати, щастливи и влюбени“, пък отговарял Жоро.


hotarena.net

Коментирай


+ едно = 2

Новини от същата категория