ДОКАЗАТЕЛСТВО! И Галена мами с Фотошоп! (Разликата вади очи)

1

Явно е чалгарско изкривяване да си коригираш снимките за Фейсбук, а на живо да изглеждаш по съвсем различен начин. И Галена се вманиачи по виртуалните корекции.

Няма нищо срамно в това да имаш кусури! С натоварения си начин на живот и безброй многото ангажименти – участия и т.н., разбираме, че певиците нямат време за усърдни тренировки в залата.

Компенсират с глад или оскъдно хранене, за да изглеждат слаби. А когато апетитът пребори мозъка им, те прибягват до феномена, наречен Фотошоп.

Също така от самото отслабване кожата увисва, а в най-лошия случай се появяват и стрии.

Все по-често певиците залагат на рокли, които да скрият коремната им област и задните части. Все пак това са най-податливите зони, които лесно увеличават обема си.

Забравят, че са качили нереални снимки, на които са супер стегнати и мускулести, макар да не помирисват физическо натоварване, освен кючеци по кръчмите, и изпуснат някое фото по бански.

Случаят на Галена е малко по-различен. Тя не е с плажно облекло, а просто си е вързала потника. От скорошен фотос, професионално направен, и този аматьорски скрийн шот от нейно интервю, показват разликата.

На обработения кадър изглежда, че Галка тренира и има преса, макар да не е ясно изразена, а на обикновения – няма едно мускулче, което да се показва и дори пъпа й не изглежда същия.

Коментарите и изводите оставяме на Вас.


hotarena.net

Коментирай


− пет = 3

Новини от същата категория