Иван Христов и Ирина Тенчева на война със съседите (Виж за какво се карат)

1

Дните, изпълнени със спокойствие в семейното гнездо, са абсолютна химера за Иван Христов и Ирина Тенчева.

От близо 3 месеца насам популярната двойка е във война със съседите си заради неблагоразумното отглеждане на четириного от комшиите им, пише в. „Всеки ден“.

Ирина вече е писала жалби до общината и Районното полицейско управление. Иван и Ирина помещават тузарска триетажна къща в столичния квартал „Драгалевци“. „Дори не мога да преброя колко домакинства обитават къщата срещу нас. В пикови периоди има поне 8-10 души, но със сигурност са десетки тези, които имат статут на „временно пребиваващи“, оплаква се от многлюдната си комшиийска къща Ирина.

Междусъседската война на водещата е близо на 4 години, но напрежението ескалирало, когато миналата есен живеещите до нея хора се сдобили с кутре – кокер шпаньол, което радвало децата, докато било малко. С течение на времето обаче кучето било зарязано от стопаните си на двора и четириногото започнало да надава редовно силен вой.

Ирина направила няколко цивилизовани опита да разговаря със съседите си, но те просто вдигали рамена и споделяли, че и те не искат кучето, но им било подарък и за него е по-добре да е вързано на двора, отколкото да го оставят съвсем безпризорно на улицата.


hotarena.net

Коментирай


седем + = 15

Новини от същата категория