Турнето на „Пайнер“ е стартирало с МЕЛЕ заради Галена и Преслава! (Концертите – пълен провал!)

1

Интересът към поп фолка изглежда е намалял. Първият концерт на „Пайнер“ в Русе едва е събрал 30 000 души, като преобладаващата част е била от представители на ромската общност.

Присъстващите са усетили, че любимите им изпълнители не се забавляват от сърце, а са се държали все едно някой насила ги кара да работят.

Дебютантите на тура – Кали, Фики и Галин, също не били очаровани и очарователни в представленията си. А за финалната обща песен, с която се закриват концертите, излязли само 7 от звездите.

По-скоро турнето било модно ревю, отколкото концерти. Такива като Мария и Галена сменяли повече тоалети, отколкото на брой представените от тях песни, включени в миксове, пише в. „ШОУ“.

Андреа изпъквала единствено с много килограми, та дори тръгнал слух, че е бременна във втория месец. Всъщност тя открай време се бори с килограмите, така че това може и да не е вярно (че очаква дете).

Емилия наистина изпъкна с живо пеене и се справи отлично, дотолкова, че никоя друга не й беше конкуренция в това. Но пък с гащеризона с камъни бе изкопирала визия на Бионсе, въпреки че се зарече, да не разчита на ефектни тоалети и декори.

Анелия пък заложи на нашумелия SWAG стил, който по-скоро е известен сред R&B и рап изпълнителите.

След като на самия концерт в Русе се е разбрало за пръв път коя ще закрива концерта – Галена, феновете на Преслава се разбушували и си спретнали истинско меле. Двете агитки на фолкаджийките се млатили на стадион „Дунав“, без да им пречи, че се излагат.

Но като цяло тази година, в другите градове, феновете били доста по-премерени в емоциите. Понякога дори забравяли да ръкопляскат след изпълнението на любимците им.


hotarena.net

Коментирай


− пет = 0

Новини от същата категория