Задава се нов СКАНДАЛ във фолка! Галена срази Андреа само с едно ВИДЕО (ВИЖТЕ ГО)

1

Въпрос на време е да се разрази поредния скандал в редиците на музикалната компания „Пайнер“. Нищо чудно вече Галена да представя българския фолк на международно ниво, а талантът й да бъде много по-добре приет от този на Андреа, която в чисто певчевски план често е определяна като бездарна.

Певицата Галена смая слушателите си с най-новия си безспорен хит. Този път изпълнителката е поела доста голям риск да смени типично фолкаджийския стил, но със сигурност това ще бъде оценено доста високо, а резултатът – напълно положителен.

Досега Андреа се грижеше за прославянето на жанра извън пределите на България, като непрекъснато експериментираше с песните си. Дори направи доста парчета, които добре се приеха в чужбина. Също така изпълнителката натрупа доста чуждестранни фенове от цял свят, но сега може и да се наложи да ги дели с Галена, тъй като тя е с няколко идеи по-талантлива откъм глас.

За първи път съпругата на вафления бос Галин си позволява подобен грандиозен проект. Само при първото слушане завладява, звученето е на световно ниво, свежо и иновативно, а елементите на поп фолк са почти минимални.

Това със сигурност ще гарантира нови почитатели на изпълнителката, а парчето със сигурност няма да кънти само у нас. Дори имаме подозрения, че ще грабне дори и тези, които върло плюят по чалга ритмите.

Видеото може да видите ТУК


hotarena.net

Коментирай


− две = 3

Новини от същата категория