Майката на Камелия БЕРЕ СРАМ заради нея (ЕТО И ПРИЧИНИТЕ)

1

Майката на фолк певицата Камелия – Йорданка Вескова, буквално бере срам заради изказванията на дъшеря си. Консервативната родителка дори не смеела да отвори и да прочете вестник, за да не се сблъска със скандалните изявления на русокоската.

Пред съседи в родното Чипровци родителката на популярната певица избягвала да коментира изцепките на отрочето си, тъй като не знаела какво да каже пред консервативните си съседи, пише в. „Всеки ден“.

Открай време 65-годишната Йорданка не гледала с добри очи на скандалните изказвания на дъщеря си, но все си премълчавала, смятайки, че само така блондинката може да се задържи на гребена на вълната. С напредването на възрастта обаче, през последните години, старата Вескова едва изтрайвала телевизионните изяви на популярното си отроче, а интервютата й във вестниците изобщо не ги и подхващала да ги чете. Консервативният нрав на жената не й позволявал да попива „мъдростите” на дъщеря й относно креватните упражнения – тема, която Камелия непрестанно експлоатира, за да се прави на интересна.

В национален ефир изпълнителката на „Златна рибка” плещи какви ли не глупости относно секса, говорейки за интимност с възможно най-каруцарски и вулгарен език. Предаванията пък се надпреварват да я канят за гост, тъй като знаят, че певицата лесно си отваря устата и не се свени да говори за оргии, пениси, оплождане и аборти. Кратка телевизионна справка показва как Ками заявява в предаването на Росен Петров – „Нека говорят”, че се „чука за кеф”, а пред Венета Райкова в „Горещо” пък разправя с интерес за употребата на вибратори и секс играчки.

Печатните интервюта на Камелия са не по-малко лишени от сексуални словоизлияния. В последния брой на седмичникът „Уикенд” чалгаджийката с охота разказва за опита си с жени, по колко пъти прави секс на ден и колко най-дълго време е била на сухо.

„Данчето е консервативна, даже всички в селото си я знаят като комунистка. Едва понася изцепките на дъщеря си, която вече не е на 20, а на 43 години. Бива ли онождането само да й е в устата, при все, че уж е човек на изкуството”, коментират градски на семейство Вескови от Чипровци.


hotarena.net

Коментирай


осем − 7 =

Новини от същата категория