ЕКСКЛУЗИВНО! Лияна в любовна връзка с медийния олигарх Любо Пъпката? (УНИКАЛНИ РАЗКРИТИЯ)

1

Фолк певицата Лияна е имала деликатна връзка с медийния олигарх Любо Пъпката.

Информатор твърди, че е близка приятелка на певицата и има доказателства за отношенията между Лили и Любомир Павлов.

Ето какво точно гласи писмото.
„Желая името ми да остане анонимно, аз съм близка на певицата Лияна и имам преки впечатления за нея. Лияна непрекъснато се прави на жертва, невинна и добричка, но истината е, че далеч не е такава.

Искам да ви разкажа, че между 2011 и 2012 г. тя имаше дискретни и много палави отношения с известния бизнесмен и медиен бос Любомир Павлов – Любо Пъпката. И двамата много се постараха нещата между тях да бъдат запазена в тайна. Доколкото знам, се срещали редовно в късните часове в луксозен столичен хотел, намиращ се в краен баровски квартал. Има свидетели, които са виждали, че двамата са били по едно и също време в хотела и то много пъти. Лично познавам част от тези свидетели. Има дори и снимки от въпросното място, с въпросните лица, които някой ден ще излязат на бял свят.

Лияна е супер комерсиален човек и си даде сметка, че с Пъпката може да спечели пари и пиар. Ако се разровите, ще видите, че през 2011 и 2012 г. Лияна се появи няколко пъти на първите страници на вестници и списания, които бяха собственост на Любомир Павлов. В същите тези медии за нея се писаха само супер хвалебствия. Връзката им прекъсна в края на 2012 г. някъде. Много хора в София знаят за горещата авантюра между двамата, това е нещо като публична тайна.

Разкривам ви на вас тази информация, защото много се дразня как тя винаги се прави на невинен ангел, а всъщност само използва мъжете до себе си и ги лъже, че е само тяхна.“

Кой е Любомир Павлов?
Медийният олигарх е бивш съсобственик на “Медийна група България холдинг”, издаваща вестниците “Труд” и “24 часа” и др. Преди няколко месеца през септември той се оттегли и от фармацевтичната компания „Софарма“, след като преди година лъсна в разследване на имотна афера и бе обвинен в пране на пари.

Любомир Павлов има три луксозни имота на френската Ривиера, в един от които е съсед на краля на Саудитска Арабия. Оценени са на 40 милиона евро. Отделно у нас има няколко луксозни вили и апартаменти. След разследването НАП започна проверка за укриване на данъци от Любо Пъпката.

Медийният бос е женен за журналистката Диляна Грозданова, имат син на име Владимир.

Палавата Лияна
Откакто влезе във ВИП брадър, около Лияна се завъртяха скандал след скандал. Лъснаха поредица от разкрития и тайни връзки с богаташи. Освен с покойния Пламен Иванов-Фалконети, Калоян Стоянов-Цимбика и мастития бизнесмен по прякор Шони, Лияна бе свързана и с мастит бизнесмен от Добрич Галин Георгиев. От него дори е правила аборт, писа „Уикенд“.

Доколко е вярна информацията за връзката й с Любо Пъпката, сами преценете.


hotarena.net

Коментирай


6 × четири =

Новини от същата категория