Ники Кънчев: Писна ми от „Биг Брадър“!

1

Водещият Ники Кънчев се оттегля от „Биг Брадър“. След осем години стаж в шоуто телевизионерът сериозно обмисля да напусне формата.

Последните три месеца се оказали сериозно изпитание за телевизионния водещ. Мистър „Стани Богат“ не само трябвало да води изключително тежки неколкочасови лайфове в понеделник и сряда, но и не можел да си отспи като човек.

Освен това Кънчев има предаване по „Дарик радио“, което също отнема голяма част от времето му. То станало и причина да бъде изключително трудно да се работи с него в последните дни.

„Той е много свестен и готин пич, но явно беше изморен, не се наспиваше и на моменти ставаше невъзможен. Заяждаше се с екипа“, коментират сценаристи на „Биг Брадър“.

Няколкото гафа в предаването едва не изкарали от равновесие и без това напрегнатия Кънчев. Водещия многократно трябваше да предотвратява жестоки скандали в шоуто и да бъде арбитър на спорове в студиото.

За капак появата на пияния Денди в едно от предаванията едва не провали лайфа. Тогава колоритния бонвиван пристигна солидно почерпен и не се съвзе до края.

Коцето също една вечер пристигнал с чашка уиски в шоуто. И на всичкото отгоре заспал по време на рекламите за ужас на водещия.

Накрая Кънчев не издържал и след финала на последния сезон обявил, че излиза в почивка. Той признал, че е изключително изморен от драмите и скандалите в ефира и сериозно би си помислил дали да прави следващ сезон на шоуто, пише „България днес“.


hotarena.net

Коментирай


пет × 8 =

Новини от същата категория