ДРАМА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ! Изчезна куфара на Николета с дрехи за 80 бона!

1

Жестока драма преживява Николета Лозанова. Съпругата на Валери Божинов е бясна, тъй като са й задигнали куфар за 80 хиляди лева.

Водещата на „Поверително“ прекара няколко дни в Италия и вече пети ден чака луксозния си куфар Луи Вюитон. От “Ал Италия“ също са невероятно притеснени, тъй като ако чантата не се намери, ще плащат огромно обезщетение.

Николета замина за Милано миналия петък, веднага след снимките на „Поверително“. Тя си пусна няколко снимки от пътуването, включително и една с Марио Балотели.

При завръщането си обаче Ни Ло преживяла повече от неприятна изненада. Куфарът й заедно с всички покупки в него бил изчезнал.

„Тя е направо в истерия! Няма й го целия шопинг, а за момиче като нея това е същинско бедствие! Заминала е невероятната й рокля на „Блумарин” за 8000 евро, с която смяташе да посрещне Нова година”, издават от екипа на манекенката.

От авиокомпанията също останали изумени от декларираното съдържание на куфара и сумата за него.

„Николета вдигна цялото летище на главата си и направи грандиозен скандал. Служителите са останали в потрес от декларираните изгубени вещи в куфара.

Цялото летище София коментира ценоразписа: кожен елек на „Филип Плейн” за 10 000 лева, чантата на „Шанел”, която Валери й подари и струва около 7 бона, 3 чифта лимитирани очила „Chrome hearts” на обща стойност 12 000 лв. И още над 15 тоалета, кой от кой по-скъпи”, разказват придружителите й.

Приятелите на Ни Ло се надяват драмата бързо да приключи. Тъй като плеймейтката е направо разярена и е готова на още по-крути действия, ако куфарът й не бъде намерен и върнат в най-скоро време, пише „Уикенд“.


hotarena.net

Коментирай


2 + шест =

Новини от същата категория