Венелин и Гена пак заедно!

1

Венелин Петков и Гена Трайкова са отново заедно. Новинарската двойка отново се събраха, след като преди няколко години се разделиха уж окончателно.

Дълго време Гена и Венелин не си говореха и всеки от тях си намери нова половинка, с която да продължи живота си.

Именно тук идва и най-скандалната част. Венелин Петков все още не се е разделил с годеницата си.

„Кръшка на Милена с Гена, невероятно”, коментират запознати със скандалната афера. Те са категорични, че Трайкова така го е оплела отново, че е въпрос на време той да разкара приятелката си.

Как станала заварката?

Преди три месеца, след като приключили работа, Петков и Трайкова, които напоследък се разбират изненадващо добре, очевидно заровили томахавката покрай раздялата си, така се заприказвали, че решили да ударят по приятелски едно питие в столичен бар. Вместо една, чашите на бара се утроили, а след последвалото опиянение двамата се прибрали заедно, в дома на Гена. Оттогава до сега бившите любовници са неразделни, а Венелин напълно е забравил, че гаджето му Милена го чака всяка вечер, за да се видят, както преди.

„Гена е много хитра жена, усетила се е, че с Венелин й е било най-добре и сега прави всичко възможно, за да си го върне”, казват близки на водещия пред „Уикенд“.

Преди година тя почти разведе женения репортер на телевизията Петър Нанев, по-млад от нея с 10 години. Нещата помежду им обаче не потръгнаха и чаровната блондинка от известно време е без сериозен мъж. Въпреки че именно нейна бе вината за раздялата с Венелин, тъй като отказваше да се задоми и да имат деца, явно сега е осъзнала, че ще изпусне момента.

Петков понесе наистина тежко края на връзката си с Генка. След 5-годишна връзка и предложение за брак, тя му разби сърцето, а хубавият журналист не можа да се отърси от мъката си по нея дълго време. Чак когато преди 3 години срещна красивата брюнетка Милена, компютърен специалист, едва тогава Венелин живна и дори призна, че е щастлив в личен план. Двамата дори мислеха за сватба, но наскоро водещият изненадващо обяви, че всъщност е против брака. Той не свързвал двама души завинаги и нямало никакъв смисъл от него.

Оказа се, че разсъжденията му относно узаконяването на една връзка случайно са съвпаднали с подновяването на интимните страсти между него и Гена. И ако с Милена Венелин се е разколебал, то нищо чудно да повтори предложението си към Трайкова, така и така вече веднъж го е правил.

„Може би пък просто им е писано да са заедно”, тълкуват колегите му в телевизията в желанието си да оправдаят избухналата наново любовна история.


hotarena.net

Коментирай


осем × 6 =

Новини от същата категория