Лиляна разкри задкулисните игри в предаването на Николета! (Вижте как ни МАМЯТ)

1

Протежето на Николета Лозанова – Лиляна тотално срина реномето на „Поверително“ с редица признания, които неусетно изпусна от устата си и то в същата телевизия.

Абсолютен маскарад е продуктът, който плеймейтката Божинова така усърдно представя за свой. Пловдивската й дружка, която набута в ролята на „светска клюкарка“, разкри каква нищожни постове изпълняват двете в цялата схема, докато моделката си е вирнала носа до небето.

Бившата брадърка гостува на „Жените говорят“ и призна, че с Николета са просто водещи, чиято функция е да четат на ауто-кю.

Запитана дали сама си измисля клюките, които представя, брюнетката се изпусна, че тя не може да ги измисля сама, тъй като репликите й са написани от редактор. Но не отрече, че той си скалъпва отвреме навреме неверни слухове.

Докато течеше интервюто на Лиляна дадоха кадри, в които записва епизод на „Поверително“.

От него стана ясно, че не е обиграна професионалистка и допуска доста грешки. Рубриката й не се записва от раз, а на няколко пъти след дузина неуспешни опити.

Другото, което Лили разкри е, че нарочно говори мудно и лигаво, докато чете репликите си. На вестите, които съобщава, им отивало да се поднесат с различен акцент.

Сега поне вече сме наясно, че нищо не е такова, каквото изглежда в предаването на ТВ7.


hotarena.net

Коментирай


9 − четири =

Новини от същата категория