Обраха Галена в столичен мол!

1

Галена стана жертва на нагли апаши два пъти в рамките на един месец. За нещастието си певицата се оплака по време на столично участие. „Обраха ме в мола! Сериозно! За по-малко от месец за втори път! Но какво да се прави, не всичко е пари – ще ги избием в работа“, сподели Галена.

Докато се разхождала в мола, наглите крадци й претарашили чантата и взели всичките й пари. Точно каква е била сумата, певицата не казва, но предвид хонорара й на вечер, сто процента си ги е избила.

Кражбата въобще не се бе отразила на настроението й. Галена се забавлява цяла вечер, закачаше се с клиентите, подаваше им шоколадчета в уста и танцуваше с тях.

На купона бе и футболистът на „Ботев“ Николай Маринов, когото певицата цяла вечер поздравява. „Ники, приятелю, само с теб още не са ме свързвали, че имам връзка“, подхвърли Галена по повод упорития слух, че си има любовник.


hotarena.net

One Reply to Обраха Галена в столичен мол!

  1. Е странно как пък точно в мол ще я оберат, нали там има охрана?! Пък и не е ли по-добре, ако ще си пазаруваш в мола да си с дебитната или кредитната карта. Нормално да имаш някой лев в брой в джоба, но все пак големи суми не се носят така. Много по-травмиращо е да те оберат вкъщи отколкото извън него, защото така ти навлизат в личното пространство и губиш всяко чувство за личен живот.

Коментирай


девет + = 15

Новини от същата категория