Николета се уплаши от Алисия! Истината за напускането й!

1

Плеймейтката полудяла при мисълта, че може да дели една къща с бившата на мъжа си.
Николета полудяла от ужас, че ще трябва да живее с Алисия.
След като преди няколко дена Николета обяви, че иска доброволно да напусне шоуто “Къртицата”, в медийното пространство се появиха какви ли не слухове относно причините за решението й. Макар госпожа Божинова да заяви, че няма друга причина, освен липсата на семейството й и факта, че иска да прекарва повече време с Никол и Валери, зрителите заподозряха други, скрити мотиви.В медиите се тиражираха всякакви слухове – че Валери е полудял от поведението на съпругата си, която не спираше да флиртува в мъжете в къщата, че самата Николета е подочула за похожденията на мъжа й в Италия и е решила да го държи изкъсо.
Истината обаче може да се окаже съвсем друга. Както всички знаят, звездите в шоуто изобщо не живеят в пълната изолация, която водещите Иван и Андрей представят. Напротив, те имат възможност да излизат от базата и да контактуват с външни лица като по този начин са винаги информирани какво се случва навън.
По този начин Лозанова научила, че има вероятност съперницата й Алисия да влезе в шоуто. Тази новина буквално докарала до истерия Николета, която категорично отказвала да дели един покрив с бившата на Валери. Затова НиЛо побързала да заяви решението си да се махне преди да бъде обявено официалното влизане на врагинята й.
От екипа на шоуто издават, че с този си ход плеймейтката се надявала да прикрие истинските си мотиви за напускането.

Източник: kliuki.net

One Reply to Николета се уплаши от Алисия! Истината за напускането й!

  1. Рубик казва:

    Абее, онази мацка от клипчето в онзи сайт Генчо Гения е 100 пъти по-яка от тея “плеймейдки”

Коментирай


7 − три =

Новини от същата категория