Синът на Кристина Димитрова в затвора?

kris

Младежът задържан за източване на банкомати в Германия

Синът на известната певица Кристина Димитрова е в  немски затвор за измами, гласи най-новата светска клюка. Според мълвата, наследникът на изпълнителката и бившият й съпруг Агент Тенев е задържан в Германия. И дори в момента излежава присъда за обир на банкомати. Появилата се информация в медиите гласеше, че младият Димитър е признат за виновен за източване на банкомати и кредитни измами.

По непотвърдени данни, младежът бил задържан по време на обир, докато с група съмишленици се опитвал да обере банкомат в Германия. Слез последвалия арест и разследването по случая, бил обвинен в обир и признат за виновен. Димитър все пак успял да си издейства минимална присъда. Адвокатите му убедили съда да наложи най-леката присъда. И в момента излежавал в немски затвор три години и половина.

Помолен за коментар бившият съпруг на певицата Агент Тенев категорично отрече в слуха да има нещо вярно. Самата изпълнителка отказа всякакви коментари, но бившият журналист се постара да опровергае клюките, пишат от списание Story. „Не смятам, че това изобщо трябва да се коментира.“, заяви Агент Тенев.

„Митко си живее много добре в Германия и, живот и здраве, ще си дойде през септември до България във връзка с бизнеса си”, допълни той.

Коментирай


+ шест = 12

Новини от същата категория