Архив за октомври 28, 2012

Надписът “Холивуд” става на 90 години

US-HOLLYWOOD-INDEPENDENCE 1/7

Надписът Холивуд ще бъде ремонтиран по случай 90-годишния си рожден ден.

Обновяването вече е стартирало и ще продължи десет седмици. Ще бъде изчистена пепелта, мръсотията и ръждата от 15-метровите букви, след което върху тях ще бъде положена бяла боя, за което ще са необходими 1500 литра боя. повече…

Ивана: От работа нямам време за любов

photo_verybig_9682

Ивана, как протичат досега концертите от самостоятелното ви турне „ Надуйте музиката“? 


- Досега са минали само два от концертите – в Бяла Слатина и Видин. Обстановката е изключителна, настроението е на макс. С този проект осъществявам своята мечта. Винаги съм искала точно такива концерти, близо до хората, да виждам реакцията в очите им , да ги чувам, да пея песните си. Въпреки, че в пресата някъде го определиха като „провал“ , смея да твърдя, че истината е съвсем различна. Важно е какво мислят хората, които изпълниха площадите в градовете. Дойдоха много хора и се забавляваха от сърце. Трябва да сте там, когато целият площад се превръща в едно хоро…Усещането е невероятно. Ние, българите, знаем как да се веселим.

Къде ще бъдат следващите концерти от музикалната ви обиколка?


- На 29 септември сме в Благоевград. На 4 октомври сме в Габрово, на 6-и в Русе, а на 7-и във Велико Търново. След това ще свирим в Ямбол на 12 октомври, в Нова Затова ден по-късно, в Смолян – на 14 , и на 19 октомври е концертът в Панагюрище. А на 26 сме в моя роден град – Айтос.

Какво си мислите преди да се качите на сцената, и веднага щом слезете?

 


- Преди да се кача на каквато и да е сцена, независимо дали е пред 100 или 10 000 души, винаги е едно и също –притеснение и сценична треска, която изчезва след първите пет минути. След като сляза от сцената, първото нещо е да започна да си търся кусурите. Понякога има дребни детайли, които никой не е забелязал, но мен ме яде отвътре. Започвам да мрънкам:“Това, ако го бях направила така, а пък онова-иначе….“.

 

Какви са очакванията ви за новия сезон на „Гласът на България“ , където бяхте жури през миналия сезон?

 


- Очаквам да се изявят отново много млади хора. Очаквам шоуто да бъде ефектно, емоционално, с качествени гласове и песни.

Какво ви е мнението за Преслава, която сега ще бъде в журито? Ще се справи ли с тази нелека задача?

 


-Не е лесно да си в журито на такъв формат. Но пък за сметка на това си е друго, когато вече едно издание на шоуто е зад гърба ти. На екипа също му е много по-ясно какво и как трябва да се прави. Много са моментите, в които трябва да се взимат тежки решения, колебаеш се дали да постъпиш правилно, рискуваш, но…-това е шоуто. За Преслава пътеката е отъпкана вече и мисля, че с тази морална и идейна подкрепа на продуцентите на „ Пайнер“ ще се справи.

Разкажете за дъщеря ви, която стана студентка. Какво ще учи и с какво я напътствате в тази нова житейска крачка?


- Ще учи право и режисура. Тя си взе това решение. Много добре разбира, че ще й е напечено с две различни специалности , но щом е навита, нека да опита. В края на крайщата, когато си на деветнадесет, винаги имаш избор. Надявам се, че като попадне в академична среда, ще прецени къде й е силата и ще хвърли усилията си там, където иска. Напътствам я да не се дели от акула си и да учи това, което най-много иска. Не е нужно да се прави нещо насила и на всяка цена. Ако види, че не й харесва, по-добре да спре едното и да се захване с другото. Важното е , каквото ще учи и работи , да го прави с кеф и удоволствие.

Прилича ли по нещо на вас?

 


- По много неща. Винаги има свое мнение за нещата. И на шиш да я въртиш, тя пак ще си мълчи и ще направи всичко според нейните виждания. Харесва ми, че е амбициозна, но не болезнено, и като поеме ангажимент, ще го свърши каквото ще да й струва, ако ще и да не мигне цяла нощ.

 

 

Разкрихте, че имате нов мъж в живота си. Разкажете повече за тази нова емоция и за него.

 


- Не мисля, че е дошъл моментът да разкривам, каквото и да било. Вижте, има тръпка, има емоция, но… „ мъж в живота ми“ място още не е заел. В момента от работа не ми остава много време за интимни моменти. Ситуацията е деликатна и само времето ще покаже ще излезе ли нещо истинско от това, или ще приключи още в зародиш.

 

 

Има ли криза в поп фолка?Не само от финансова гледна точка, но и като криза на идеи?

 


-Аз, за себе си, криза в работата не виждам. Да, не е като преди седем-осем години. Ситуацията е коренно различна и откъм условията, и откъм финансите, и откъм предпочитанията на хората. Но аз тук не виждам болка за умиране. Един изпълнител трябва да е иден, гъвкав и последователен, за да работи. Дойде момент, в който всичко зависи от това как си подреждаш приоритетите. Зависи какви песни имаш, какъв имидж имаш и за коя аудитория работиш. Ако трябва да рискуваш с нов проект-рискуваш.

Какво мислите за многото млади момичета, които се появиха във вашия музикален жанр?


- Не мисля за тези, които са се „появили“. По-скоро биха ме заинтересували, тези които освен, че са се появили са се и задържали.

Какво ви е мнението за новия сезон на „ВИП Брадър“?Бихте ли влезли някога в къщата и получавали ли сте покани?

 


- Получавала съм покани, разбира се. Но не бих участвала. Това не е моята игра. Съжалява, че нямам възможност да гледам този сезон. Страшно ми е интересно какво се случва, но ангажиментите ми и организацията на концертите са такива, че не мога да следя предаването. Разказват ми ситуации, оттук-оттам, но не е същото. А в къщата има хора, които са ми много интересни като личности и чийто анализи са наистина полезни от всякаква гледна точка.

 

 

Какво мислите за властта и премиера Бойко Борисов? Кои са силните и слабите страни? Помагат ли за развитието на културата?

 


-Е-е-е,недейте! (Смее се). Бе съм нито социолог, нито политически коментатор. И не съм човекът, който да отсъжда кои са силните и кои са слабите страни на управлението на ГЕРБ. Анализите са за специалистите. Аз съм гражданин като всички останали. И аз като всички храня надежди, че утре ще е по-добре от днес, че всички по-драстични мерки са за добро, че ще се стабилизира икономиката и ще живеем. Всички виждаме, че има много промени. Парадоксът, при нас, българите, е, че трудно свикваме с новото. Първата ни работа е да ритаме срещу промяната, после лека-полека свикваме. Аз например много мрънках срещу забраната за пушенето. След това приех, че не е толкова страшно. Като има ред, трябва да се спазва. Е, съгласете се, че Бойко Борисов е харизматичен, умее да говори на езика на хората. Той е роден лидер. Затова е харесван и обичан от народа.

 

Източник: “България днес”

Камерън Диас ще се снима в България

cameron-diaz

Красивата холивудска актриса Камерън Диас също ще посети България.

Новината зарадва множеството почитатели на звездата у нас. Диас ще участва в женски екшън, който ще се снима в Бояна. Освен нея и други известни знаменитости ще посетят страната ни през 2013 г. повече…

Линдзи Лоън открадна дрехи на стойност 15 000 долара

lindsay-lohan-rehab-e1266910105236

Линдзи Лоън открадна дрехи от снимачната площадка на „Страшен филм 5“.

Артикулите са на стойност 15 000 долара. 26-годишната актриса е се е обзавела с няколко поли и блузи. Всички останали актьори са знаели за случилото се, но продуцентите са останали равнодушни. повече…

Мадона отново идва у нас догодина

Madona_FILM-BERLIN0208-7

Световната поп икона Мадона ще направи още един зашеметяващ концерт в София догодина.

Поне така твърди международният сайт millamus.com, според който певицата ще изнесе бляскаво шоу на 15 Юни. Интересното в случая е, че българските организатори, които подготвиха концерта й през 2009, не са информирани за участието й в страната.
повече…

Кристина Агилера не се срамува, че е напълняла

519x349

Поп певицата Кристина Агилера представи новия си парфюм и…новата си фигура.

Изпълнителката съвсем не се притеснява от външността си. Тя сподели, че приема нормално промените във фигурата си и няма защо да се крие вкъщи. Кристина дори не се подлага на диети, за да възвърне перфектната си фигура. повече…

В Русия се бият за Азис

photo_verybig_19726

Кралят на поп фолка в България отново се превърна в сензация в Русия.

Почитателка на Азис от далечната страна нарисува своя идол и показа на всички, че за руснаците Васко е един от най-познатите българи. Портретът на поп фолк изпълнителя го трогна и той сам се похвали в профила си във Фексбук. повече…